المواضيع الأخيرة
» يا ابن آدم لا تخشى من ضيق الرزق
الأحد 23 أبريل 2017 - 17:08 من طرف اسماء

» صور بنات محجبات ...راااااااائعه
الجمعة 21 أبريل 2017 - 23:19 من طرف رحمة

» اكبر فضيحة اميركية
الجمعة 21 أبريل 2017 - 19:38 من طرف اسراء

» السياح يدمرون معالم تاريخية
الجمعة 21 أبريل 2017 - 16:39 من طرف رشيد

» هاروت وماروت
الجمعة 21 أبريل 2017 - 16:34 من طرف رشيد

» فوائد الشوكلاتا
الجمعة 21 أبريل 2017 - 16:30 من طرف رشيد

»  اجمل تلاوات من وصف اهل الجنه الشيخ منصور السالمي
الخميس 20 أبريل 2017 - 23:36 من طرف meto

» حصرى قالب تغيير شكل البيانات جديد 2017
الثلاثاء 18 أبريل 2017 - 22:10 من طرف نغم سات

» السيرة الذاتية لأشرف الخلق صلي الله عليه وسلم
الثلاثاء 18 أبريل 2017 - 21:21 من طرف داليا

» حصرى تومبيلات لجعل البيانات الشخصية اعلى الموضوع بشكل جميل
الثلاثاء 18 أبريل 2017 - 20:57 من طرف نغم سات

قم بالاعجاب لصفحة موقع صن سيت على الفيسبوك ليصلك كل جديد ...
مركز رفع صور

اشخاص فى صن سيت
مشاهدة المزيد
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 20 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 1792 بتاريخ الأحد 29 يناير 2017 - 11:31

Kareena KapoorThis is a featured page

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

Kareena KapoorThis is a featured page

مُساهمة من طرف ندى2012 في السبت 25 فبراير 2012 - 21:15










Name: Kareena Kapoor
Birthday: Sunday, September 21, 1980
Star Sign : Virgo
Family: Father - Randhir Kapoor, Mother: Babita Kapoor
Address: 2-B/110 Excellency, 4th Cross Road, Lokhandwala Complex, Andheri (W), Mumbai 400 061, INDIA
First Film : Refugee

Biography
Kareena
Kapoor, nicknamed "Bebo" (born September 21, 1980 in Bombay, India) is a
Bollywood actress. She is part of the famous Kapoor family.

Kareena
is the great-great-granddaughter of Dewan Basheswarnath Kapoor, and
great-granddaughter of Prithviraj Kapoor, who was a famous actor. She is
the granddaughter of actor and producer Raj Kapoor and daughter of
Randhir Kapoor and actress Babita. Her great uncles are Shashi Kapoor
and Shammi Kapoor. Her uncles are Rishi Kapoor and Rajiv Kapoor.

Her
cousins are Ranbir Kapoor, Riddhima Kapoor, Shivani Kapoor and Nikhil
Nanda who is married to Amitabh Bachchan's daughter, Shweta Nanda. Her
sister Karisma Kapoor is also in the film industry.

Her first
movie was J. P. Dutta's Refugee which was released on June 30, 2000 and
included co-debutant Abhishek Bachchan in the cast. Though the film
didn't do well her performance was praised. Her first hit was the film
Mujhe Kuch Kehna Hai.

Her other notable roles include "Pooja" in
the inter-generational melodrama Kabhie Kushi Kabhie Gham, "Kaurwaki" in
Asoka, the title role in Chameli, in which she plays a prostitute and
her role as a riot victim in Dev, for which she won the Filmfare Critics
Award Best Performance.

Since then she has appeared in the hit Aitraaz, but succeeding film have not done as well.

She
is currently dating actor-boyfriend Shahid Kapoor (they starred
together in the 2004 movie Fida which did not succeed at the box
office).

A passerby with a camera phone filmed Kareena kissing
her boyfriend Shahid Kapoor (in a hotel's public area) and released the
video. A Mumbai newspaper published stills from the video. Kareena and
Shahid at first denied that the pictures were of them, but later
reversed themselves and complained of an invasion of privacy.


Filmography
Films
Year
Refugee
2000
Yaadein
2001
Ajnabee
2001
Asoka
2001
Mujhse Dosti Karoge
2002
Jeena Sirf Merre Liye
2002
Talaash
2003
Khushi
2003
LOC - Kargil
2003
Yuva
2004
Dev
2004
Fida
2004
Aitraaz
2004
Hulchul
2004
Bewafa
2005
Dosti : Friends Forever
2005
Chup Chup Ke
2006
36 China Town
2006
Isaak
2006
Don(New)
2006
Omkara
2006
Kya Love Story Hai
2007
Halla Bol
2007
avatar
ندى2012
النجمتان الفضيتان 20%
النجمتان الفضيتان 20%

اسم الدولة : : مصر سوهاج اخميم
العمر : 24
عدد المساهمات : 93
المعجبون بمواضيعى : 12

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Kareena KapoorThis is a featured page

مُساهمة من طرف رانيا محمد في الإثنين 27 فبراير 2012 - 12:20

اية الحلاوة دى
avatar
رانيا محمد
ثلاثته نجوم فضيات
ثلاثته نجوم فضيات

اسم الدولة : : السعودية
العمر : 20
عدد المساهمات : 159
المعجبون بمواضيعى : 64

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

  • © phpBB | الحصول على منتدى | منتدى مجاني للدعم و المساعدة | إتصل بنا | التبليغ عن محتوى مخالف | انشئ مدونتك
    الساعة الأن :